MijnRGS Update lees online  |  e-mailadres wijzigen  |  afmelden
  Update MijnRGS
 
,
Via deze update informeren we u graag over de ontwikkelingen rondom MijnRGS voor opleidingen. In overleg met de Gebruikersgroep is weer een aantal verbeterpunten in MijnRGS doorgevoerd.
 
MijnRGS
MijnRGS is een persoonlijke omgeving waarin u als specialist, profielarts, aios, opleider, opleidingsinrichting en (hoofd van het) opleidingsinstituut uw zaken met de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS) online kunt regelen.
 
Buitenlandse stage nu ook in MijnRGS
 

Het is nu mogelijk om een buitenlandse stage via MijnRGS aan te vragen. De periode dat een buitenlandse stage wordt gevolgd komt ook gewoon in het opleidingsschema terecht.

Lees meer
 
Stage buiten het eigen specialisme; vrije stage
 

De wens was om het mogelijk te maken om een “vrije stage” (een stage buiten het eigen specialisme) op te kunnen voeren in MijnRGS.

Binnen sommige specialismen is het mogelijk om binnen het verdiepingsonderdeel, een stage in een ander specialisme te volgen. Dit kon tot op heden niet correct worden opgevoerd in MijnRGS. Dit is nu wel mogelijk gemaakt.

Lees meer
 
Deeltijdpercentage bij onderbrekingen
 

Bij het opvoeren van een onderbreking wordt vanaf nu ook een deeltijdpercentage gevraagd. Het deeltijdpercentage staat standaard op 100% maar kunt u aanpassen.

Lees meer
 
Chronologische volgorde per opleidingsonderdeel op tabblad ‘periode toevoegen’
 

Op het tabblad ’periode toevoegen’ werden de periodes per opleidingsonderdeel niet altijd chronologisch getoond. Vooral bij meerdere periodes per opleidingsonderdeel zorgde dit voor onduidelijkheid. Dit is nu opgelost. Per opleidingsonderdeel worden de periodes chronologisch getoond.

 
Standaardweergave voor opleider verbeterd
 

We zijn continu bezig om het aantal muisklikken zoveel mogelijk te beperken. Zo komt nu een opleider die een aanvraag opent, direct op het tabblad waar het gehele opleidingsschema chronologisch is weergegeven. Dit zorgt ervoor dat het goedkeuren van een opleidingsschema nog makkelijker en sneller gaat.

 
Validatiemeldingen bij de onderdelen:
 

Na het opvoeren van een opleidingsschema was niet altijd even duidelijk op welke periode de rode of oranje validatiemelding betrekking had. Nu hebben we ervoor gezorgd dat bij de opgevoerde periodes ook de kleur wordt getoond van de desbetreffende validatiemelding.

Lees meer
 
 
Service

Uw advies voor MijnRGS is welkom!
We doen ons uiterste best om MijnRGS continu te verbeteren. Heeft u nog tips voor verbetering van MijnRGS? Mail dan uw suggesties naar: mijnrgs@fed.knmg.nl.

Antwoorden op vragen over MijnRGS
Natuurlijk kunt u tijdens werktijden altijd terecht bij onze helpdesk.
U kunt ook kijken bij onze FAQ’s. Wellicht staat het antwoord op uw vraag daar al bij.

Contact Helpdesk
Telefoon: 088 - 440 43 90
ma t/m vrij van 9.00 - 17.00 uur
E-mail: mijnrgs@fed.knmg.nl
Website: MijnRGS
Volg ons
Facebook   Twitter   Linkedin   Rss